Wat cliënten vertellen

Ik ben naar Fenneke gekomen met klachten als in de nacht klaar wakker worden. Ik sliep geen nacht meer door. Dat doe ik nu weer wel. Heerlijk.  Ik had ook een probleem met eten, als ik me rot voelde. Ik wilde dat gevoel weg eten en stampte me dan vol met van alles wat voor handen was. Dat heb ik nu onder controle. Door in het verleden te graven (erg leerzaam) zijn mijn problemen wat dat betreft opgelost.

Ik slaap nu de hele nacht door en mijn eetprobleem is niet meer aan de orde. Fenneke vind ik een fijne psychotherapeute, met een nuchtere kijk op de wereld. Ze weet de juiste vragen te stellen, ze heeft me ook best wel vaak aan het huilen gebracht. maar dat luchtte enorm op en ik voelde me dan ook weer een stuk lichter daarna. Ik ben wekelijks 5 maanden in therapie geweest. Ze heeft me geholpen met knopen door te hakken en nieuwe wegen in te slaan. Dank je Fenneke.

– R.B.  65 jaar

Ik ging naar Fenneke toe omdat ik hulp nodig had met het stoppen met blowen. Tijdens de ene therapie sessie voelde ik me erg ontspannen en kwam ik  in contact met mijn onderbewustzijn. De dagen daarna waren heel goed gegaan. Ik heb weinig tot geen behoefte gehad om te blowen en ook bijna geen afkick verschijnselen. Ik vond het een prettige ervaring bij Fenneke. Leuke en aardige vrouw.    

-J.R.    35 jaar.

Ik kwam naar Fenneke voor dingen die mij dwars zaten. Mijn relatie met mijn ouders maar vooral mijn relatie met mijzelf. In de sessies hebben we over de problemen gepraat en in de Hypnotherapie gingen we terug  naar vroeger. Wat mij beschadigd heeft, zeg maar. Zo zijn we samen achter een paar dingen gekomen en ze heeft mij geholpen met praten met mijn ouders. Dat vond ik waarschijnlijk het fijnst. Ik heb nu geen vaste afspraken meer maar ik mag altijd bellen. Dank.  

R.J. 15 jaar.

Fenneke staat voor haar persoonlijke aanpak. Ze is een prettige en professionele persoonlijkheid. Ze stelde mij erg op mijn gemak. Ik was wat nerveus voor de Hypnotherapie maar dat hoefde helemaal niet. Ik voelde me thuis in de praktijk en ik heb alleen maar goede ervaringen opgedaan. En…….ik ben van mijn klachten af! Al na 1 sessie had ik succes. Ik hou het nog steeds vol. Ik kan weer genieten omdat ik de grip op mezelf terug heb.  

E.J.

Fenneke is wat je noemt een pittige tante. Ze is slim, doortastend en windt er geen doekjes om. Ze kan ook heel wat hebben en heeft humor, goddank. Ons huwelijk had behoorlijk wat te lijden onder van alles en nog wat, maar door onze gesprekken met Fenneke zijn we elkaar veel beter gaan begrijpen en verstaan. We kunnen nu ook – in tijden van nood – verwijzen naar de sessies, dat scheelt een slok op een borrel. We herkennen onze persoonlijke valkuilen vele malen sneller dan voorheen. Binnen ons huwelijk zijn we weer twee op zichzelf staande individuen geworden, en parodoxaal genoeg zijn we daarmee dichter bij elkaar gekomen. Kortom; elke cent waard.

F en M

Het is toch altijd een hele stap voor mij om hulp te zoeken bij een “zieleknijper”. Eenmaal op de bank bij Fenneke ben ik dan toch gerustgesteld, omdat zij goede vragen stelt, uitstekend luistert en vooral met veel humor jouw problemen relativeert. iedere keer gingen we naar huis met huiswerk, dat viel niet altijd mee. Uiteindelijk heeft het ertoe geleid dat onze problemen redelijk snel verdwenen en het leven samen een stuk aangenamer werd.

E&M

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Neem contact op ↓

Fenneke Staman

Wat ik in mijn praktijk beoog is weer op zoek te gaan naar de oorspronkelijke emotie waardoor alle klachten zijn begonnen. Daarvoor gebruik ik verschillende technieken die allen tot doel hebben het onbewuste bewust te maken. Alleen als de kern van een conflict in jezelf is opgelost verdwijnen klachten.

portret van Fenneke Staman

Therapieën

Relatietherapie

Relatietherapie Arnhem en Amsterdam Relatietherapie is voor mensen die vastgelopen zijn in hun relatie en een helder inzicht willen over de achterliggende patronen. Meestal gaan de onenigheden steeds over hetzelfde zonder...

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een snelle, doeltreffende techniek. Men concentreert zich op het probleemgebied waardoor onbewust liggende gevoelens herkent en veranderd kunnen worden. De cliënt weet steeds dat hij in de kamer aanwezig is...

Gesprekstherapie

Gesprekstherapie Samen in Gesprek In het gesprek tussen cliënt en therapeut wordt getracht de oorzaak van het innerlijk conflict duidelijk te maken en te veranderen. Inzicht in eigen gedragspatronen is van...

Kindertherapie

Hypnotherapie bij Kinderen Met Hypnotherapie en gesprekken met ouders zijn klachten bij kinderen erg snel te behandelen. Vaak zijn 1 a 2 sessies voldoende. Wanneer de problematiek erg problematisch is en...

Contact

Ieder die met zichzelf in gesprek wil is van harte welkom en nodig ik uit het proces te starten. Heb je verder nog vragen, dan mag je ook gerust bellen of mailen.

Bellen: 0617072469

Mailen:    Door op verzenden te klikken geef je aan het privacybeleid te hebben gelezen.

    "Er is geen andere weg dan de eigen weg"

    -Spinoza